Název | Množství a jednotka |
---|---|
treska - filé | 400 g |
malá cibule | 1 ks |
mrkev | 2-3 ks |
petržel | 1 ks |
celer | 1/4 ks |
kuřecí vývar | 3/4 l |
tymián | 1 lžíce |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
máslo | 30 g |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
podravka | |
sůl |
Postup: Do mísy nasypeme obě mouky, promícháme, nahoře uděláme důlek. Odměříme si 280... zobrazit recept
Postup: Cukety dobře umyjeme kartáčkem ve studené vodě, odkrojíme konce a nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Srdce nakrájíme na kousky a uvaříme s bobkovým listem, 8 kuličkami pepře (dáme... zobrazit recept
Postup: Nejprve si nachystáme skleničky - vyvaříme skleničky i víčka, nebo to za nás... zobrazit recept
Postup: Ořechy alespoň na hodinu namočíme do studené vody, pak je necháme pořádně v... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...